MILIARDARII DIN RUSIA SI UCRAINA INVESTESC IN PIATA IMOBILIARA DIN LONDRA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Potrivit Financial Times compania de consultanţă JLL estimează că ieşirile de capital din Rusia ar putea creşte de patru ori comparativ cu nivelul înregistrat anul trecut.

"Miliardarii ruşii şi ucrainenii au identificat, de la începutul anului, plasamente sigure pentru conservarea averilor", a declarat Adam Challis, director pentru cercetări în domeniul imobiliar la JLL.

Cumpărătorii ruşi au cheltuit anul trecut circa 180 de milioane de lire sterline pe piaţa imobiliară londoneză, potrivit estimărilor companiei imobiliare Savills, iar mulţi agenţi anticipează că sumele investite în 2014 vor fi mult mai mari.

"Mulţi clienţi ruşi cu care am colaborat în ultimii doi ani şi care doar se gândeau să cumpere proprietăţi în Londra şi-au accelerat planurile", a spus Roarie Scarisbrick, director la agenţia imobiliară Property Vision.

Challis a arătat că Trezoreria britanică a fost surprinsă de numărul mare de proprietăţi achiziţionate prin intermediul unor vehicule de investiţii.

În pofida măsurilor recente de înăsprire a taxelor adoptate de ministrul de Finanţe George Osborne, mulţi est-europeni cumpără încă proprietăţi în Londra prin intermediul unor companii, pentru a-şi proteja identitatea, potrivit agenţilor imobiliari.

Utilizarea unor companii offshore face ca activele imobiliare să nu poată fi vizate de sancţiunile internaţionale.

"Am asistat la o creştere a numărului de cumpărători ruşi şi est-europeni în general. Ruşii în special sunt îngrijoraţi că o escaladare a sancţiunilor i-ar putea afecta", a declarat Charles McDowell, agent imobiliar specializat în colaborarea cu cumpărători bogaţi.

Citeste stirea integral aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus