MINISTERUL MEDIULUI: PESTE 22 MILIOANE LEI AU FOST CONSUMATI DIN PRIMA ZI DE DEPUNERE A DOSARELOR PENTRU CASA VERDE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ministerul Mediului a anuntat ca mai mult de o treime din bugetul alocat pentru finantarea renovarilor prin Programul Casa Verde 2016 a fost consumat inca din prima zi a perioadei de depunere a dosarelor. In prima zi s-au consumat, la nivel national circa 22,6 milioane lei din bugetul total de 60 milioane lei.

Solicitanţii mai au la dispoziţie 37,4 milioane de lei, sumă care va fi disponibilă până la epuizare, sau până la finalul perioadei de depunere a dosarelor de finanţare, 24 octombrie.

Potrivit Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), pentru persoane fizice în Programul Casa Verde Clasic 2016, pe 10 octombrie, au fost depuse, la nivel naţional, 3.748 de dosare, în valoare de aproximativ 22,6 milioane lei, ceea ce reprezintă 37,65 la sută din totalul bugetului de 60 de milioane de lei pentru persoanele fizice.

Conform datelor MMAP, cele mai multe dosare au fost depuse in prima zi, în judeţele Prahova (201 dosare), Neamţ (169 dosare) şi Vaslui (144 dosare). Cele mai puţine dosare s-au depus în judeţul Brăila (36 dosare).

Din punct de vedere procentual, există judeţe precum Mehedinţi sau Sălaj, unde bugetul a fost epuizat în prima zi a perioadei de depunere. 

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus