MODERNIZAREA ORASELOR MICI CU CENTRE DE INTERES COMERCIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In marile orase ale tarii exista o multime de hypermarketuri şi malluri, care s-au dezvoltat datorita apetitului pentru consum al populatiei. Impreuna cu dorinţa de modernizare s-a generat o piata de consum care a atins cote record la nivel european.
Acest lucru a fost speculat de marii jucători din industria de retail până la punctul în care nu mai este loc de noi supermarketuri sau malluri care să funcţioneze la cote de profit demne de luat în calcul.
Dezvoltatorii de centre comerciale au inteles ca numarul centrelor comerciale a ajuns sa fie unul mult prea mare si se îndreaptă către zonele secundare ale ţării, acolo unde clienţii nu doar că nu au de unde alege, dar aşteaptă cu interes modernizarea oraşului cu un asemenea punct de interes comercial. 
„În acest moment, în oraşele cu o populaţie de peste 100.000 de locuitori, există proiecte moderne de retail. Prin urmare, pe termen mediu este de aşteptat ca noile dezvoltări să fie direcţionate către oraşele terţiare. În plus, este de aşteptat ca parcurile de retail de mici dimensiuni să devină noile preferate ale dezvoltatorilor”, arată un studiul DTZ Echinox.
În general, dezvoltatorii care se îndreaptă către oraşele mici sunt cei care cunosc deja piaţa din România şi comportamentul clienţilor locali. Brandurile şi retailerii care îşi deschid primul magazin în România preferă însă în continuare Bucureştiul, datorită masei de potenţiali clienţi eligibili. Cei mai dinamici jucători sunt aceia din industria alimentară.  


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus