MODIFICAREA PLAFONULUI MAXIMAL PENTRU CARE SE POATE APLICA TVA DE 5% LA ACHIZITIA UNEI LOCUINTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Incepand cu data de 1 Ianuarie a acestui an, a intrat in vigoare Noul Cod Fiscal. Una din prevederile acestuia se refera la modificarea plafonului maxim al proprietatii pentru care se aplica TVA de 5%. Valoarea maxima a locuintei pentru care se poate aplica TVA 5% s-a majorat de 380.000 lei (circa 84.500 de euro) la 450.000 lei (circa 100.000 euro).
Astfel, locuintelor care depasesc plafonul de 450.000 lei li se va aplica în contiuare TVA-ul standard, care este însă de la 1 ianuarie 2016 de 20%.
O persoană sau o familie pot beneficia o singură dată în viaţă de facilitatea cumpărării unui imobil cu TVA de 5% în următoarele condiţii: în cazul persoanelor necăsătorite – să nu fi deţinut şi să nu deţină nicio locuinţă în proprietate pe care au achiziţionat-o cu 5%, în cazul familiilor – soţul sau soţia să nu fi deţinut şi să nu deţină, fiecare sau împreună, nicio locuinţă în proprietate pe care a/au achiziţionat-o cu cota de 5%, suprafaţa utilă a locuinţei să nu depăşească 120 mp, terenul pe care este construită locuinţa să nu depăşească 250 mp în cazul caselor individuale.
Mărirea plafonului de 450.000 de lei va încuraja achiziţia unor apartamente mai mari, spaţioase, apariţia unor noi proiecte care vor porni la drum cu opţiunea ofertei de apartamente de trei şi patru camere cu TVA de 5%, construcţia unor apartamente în zonele centrale ale oraşelor, şi nu doar în afara inelului central, consideră reprezentanţii unei companii de brokeraj de pe piaţa locală.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus