MODIFICARI IN GRILA NOTARILOR PUBLICI. AFLA CAT COSTA APARTAMENTUL TAU IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cresterea pietei imobiliare are si efecte mai putin placute. Cresterile de pret ale imobilelor din ultimul an au dus la majorari ale preturilor si in grila notarilor publici.

Urmarea?

Si tarifele pe care cei ce cumparau o proprietate imobiliara trebuiau sa le plateasca la notariat pentru transcrierea actelor s-au marit. 
Am facut pentru dumneavoastra o selectie cu cateva dintre preturile imobilelor in caeva dintre cele mai tranzactionate zone din Bucuresti, inclusiv in sectorul 4.

Preturile din grila notarilor pentru sectorul 4


Cartierul Tineretului

grila notarilor tineretuluiÎn aceasta zona, cele mai ieftine apartamente, potrivit grilei notarilor, sunt garsonierele construite înainte de 1967. Acestea au o valoare de 13.600 euro.

Cele mai scumpe sunt apartamentele cu cinci camere, situate la etajele intermediare, în construcţii ridicate după anul 2011.

Apartamentele cu două şi trei camere din aceleaşi blocuri noi au valorile maxime cuprinse între 40.000 şi 52.000 euro.Cartierul Berceni, sector 4

grila notarilor berceniBerceni este una dintre cele mai intens construite zone în ultimii ani, iar diferenţele de preţ dintre apartamentele vechi şi noi sunt importante.

În zona Berceni, una dintre cele mai intens construite zone în ultimii ani, garsonierele vechi au o valoare estimativă de 12.800 euro, în timp ce garsonierele din blocurile noi sunt cu 10.000 euro mai scumpe.

Diferenţe de patru-cinci mii de euro sunt şi între apartamentele cu două sau trei camere, construite imediat înainte sau după anul 2011, după cum arată graficul-reper al notarilor.

Diferenţe de patru-cinci mii de euro sunt şi între apartamentele cu două sau trei camere, construite imediat înainte sau după anul 2011, după cum arată graficul-reper al notarilor.

Preturile din grila notarilor pentru sectorul 2


grila notarilor pantelimonÎn cartierul Pantelimon, cele mai bine cotate apartamente sunt cele cu cinci camere, construite în blocurile noi

În cazul cartierului Pantelimon, cele mai bine cotate sunt apartamentele cu cinci camere din blocurile mai noi de 2011. Acestea sunt evaluate la un maximum de 140.000 euro.

Preţul scade brusc, la aproape 95.000 euro, pentru apartamentele cu patru camere.

Apartamentele cu trei camere au un preţ-reper de 77.000 euro, în grila notarilor.


Preturile din grila notarilor pentru sectorul 6

grila notarilor militariÎn cartierul Militari, cel mai ieftin apartament cu două camere valorează 23.000 euro, în Grila Notarilor 2015

În cartierul Militari, cel mai ieftin apartament cu două camere valorează, potrivit grilei notarilor, aproape de 23.000 euro. Dar acest preţ este valabil pentru construcţiile mai vechi de 1967.

Preţul urcă la aproape 30.000 euro, în cazul blocurilor construite până în 1977.

Pentru blocurile construite între 1990 şi 2010, valoarea urcă la aproape 35.000 euro, iar pentru construcţiile mai noi de atât, se ajunge la aproape 40.000 euro

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus