MODIFICARI IN PROGRAMUL "CASA VERDE"

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In perioada urmatoare se va lansa un nou proiect de eficienta energetica, proiect ce va oferi un sprijin cetateanului prin reducerea costurilor utilitatilor. Este vorba despre continuarea programului "Casa Verde", finantat de Fondul pentru Mediu.
'Împreună cu Ministerul Energiei vom lansa în perioada următoare un program care să fie finanţat de la Fondul de Mediu, o continuare a programului 'Casa Verde'. Ne gândim ce se întâmplă cu eficienţa energetică şi, de fapt, ce se întâmplă cu banul cetăţeanului. Acest proiect verde va urmări ca, fie şi atunci când costul unei clădiri este mai mare, utilităţile să fie reduse cu 80%. Noi vrem să lansăm acest proiect la care trebuie să avem şi partea de arhitectură (costuri pe metrul pătrat etc)', a precizat Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor.
In prima etapa noul proiect va porni cu un proiect-pilot finanţat din Fondul pentru Mediu şi care va acoperi patru zone.
'Pentru început, finanţarea se va face pentru un proiect-pilot de la Fondul de Mediu. Vom alege patru zone: la o unitate medicală, cum ar fi un centru de oncologie, apoi pentru o instituţie de învăţământ, ulterior o instituţie care să deservească efectiv Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, fie Agenţia Naţională de Protecţie a Mediului, fie Garda Naţională de Mediu, şi, nu în ultimul, o locuinţă pentru tineri', a explicat ministrul MMAP.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus