MONITORIZAREA PRIN SATELIT, SOLUTIA MULTOR PROBLEME

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In prezent, in Romania, nu exista un sistem care sa prezinte o situatie concreta a datelor din domeniul agriculturii, nu se cunosc date precise despre cat ar trebui sa exportam sau sa importam. Din pacate, nu doar acestea sunt problemele din domeniul agriculturii. Daca ar fi implementat la scara larga un sistem de monitorizare prin satelit a terenurilor agricole, o mare parte din aceste probleme ar fi de domeniul trecutului.
Agricultura românească funcţionează cu mult sub potenţialul pe care îl are. Lipsa de organizare în acest domeniu este principalul motiv pentru care acest domeniu cu se propulsează pe scena afacerilor profitabile atât pentru stat cât şi pentru fiecare agricultor în parte. Statul se poartă de parcă nu are niciun interes în modernizarea sectorului agricol, iar agricultorii, în parte parte oamenii trecuţi de prima tinereţe, sunt extrem de reticenţi în faţa schimbării. Totuşi, sub monitorizare din partea statului, totul ar putea să se schimbe.

„Prin satelit se poate monitoriza vegetaţia pe tot parcursul anului şi se poate interveni preventiv, pentru că există şi o componentă de prognoză şi informaţii meteo. Se întocmesc rapoarte săptămânale sau lunare, care scot în evidenţă problemele parcelei, chiar şi recomandări pentru aplicarea de fertilizanţi. Iar estimarea producţiei la un nivel realist devine brusc posibilă”, explică pentru Imopedia.ro, George Manea, cartograf.
Momentan, asemenea servicii pot fi plătite de fiecare agricultor în parte, dar Ministerul Agriculturii vrea să perfecţioneze un sistem de monitorizare prin satelit a parcelelor nelucrate. Potrivit asociaţiilor de fermieri, Ministerul Agriculturii a plătit câteva sute de milioane de euro în ultimii ani, pentru a controla câteva mii de fermieri prin satelit.
Declaraţiile eronate sau chiar false conduc la incapacitatea de a estima corect recolta. Adesea, informaţiile adunat de autorităţi nu corespunde cu realitatea din teren. De multe ori, producţia reală este mai mic decât cea declarată oficial. Din acest motiv, preţurile nu se pot stabili corect, iar importurile şi exporturile sunt făcute după ureche.

citeste stirea integral

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus