MUGUR ISARESCU: ESTE NEVOIE DE CREDITARE SĂNĂTOASĂ.

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Băncile trebuie să înceapă să acorde finanţări "sănătoase" care să asigure o creştere economică sustenabilă, datoria băncii centrale fiind asiguarea stabilităţii macroenomice şi financiare, a spus Mugur Isărescu la conferinţa anuală a asociaţiei analiştilor financiari-bancari.

"Acest război între bănci şi clienţi trebuie să înceteze. Fără creditare nu au din ce să trăiască 40 de bănci în România. Trebuie să înceapă creditarea sănătoasă către corporaţii, către firme care să ducă la o creştere economică sustenabilă. "

"Eu nu pot să nu vă menţionez acest lucru, că sunt veteran şi ştiu discuţiile cu Dallas-ul de la Slobozia. Am văzut atâtea începuturi tumultoase în 25 de ani, cu gândurile cele mai bune şi care au dus România pe căi greşite, încât nu pot să nu le menţionez", a mai spus guvernatorul BNR.

Mugur Isărescu a amintit şi că este o perioadă dificilă pentru sistemul bancar, având în vedere restructurarea şi curăţarea bilanţurilor de creditele neperformante.

Totusi, guvernatorul BNR s-a aratat optimist  pe fondul creşterii înregistrate de creditarea în lei,  adăugând că BNR nu este împotriva creditării în valută, ci pentru limitarea riscurilor aferente creditării în alte monede.

"Eu sunt pozitiv aici, nu numai pentru că vedem cum creşte creditul în lei, scăpăm de acea povară îngrozitoare cu care am plecat la drum, obsesia pentru valută, încrederea în moneda naţională. Creditul în valută, care ne-a subminat politica monetară, ponderea lui scade fără măsuri administrative, ci pentru că urcă ponderea cealaltă, iar el să rămână acolo unde nu prezintă riscuri", a spus şeful BNR.

Totodata, Mugur Isarescu a subliniat că BNR nu este responsabilă direct pentru creşterea economică, aceasta fiind dată de factori precum productivitatea, competitiviatea, investiţiile, banca centrală asigurând stabilitate macroeconomică şi financiară.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus