MULTE COMPANII PREFERA BIROURILE IN IMOBILE AMPLASATE IN PROVINCIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Costurile de ocupare a spaţiilor de birouri clasă A în Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Braşov sunt cu până la 25% mai scăzute faţă de capitală.
Stocul total de spaţii de birouri din Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Braşov este de 450.000 mp, de cinci ori mai mic decât cel din Bucureşti. Cu 150,000 mp de birouri, majoritatea de clasa B, Cluj Napoca este lider, urmat de Iaşi cu 120.000 mp, Timişoara cu 100.000 şi Braşov cu 80.000 mp, se arată în cel mai recent studiu al companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox.
Volumul total al spaţiilor ce urmează a fi livrate în 2014 în cele patru oraşe este de 52.000 mp. Oraşul Cluj Napoca conduce detaşat, cu un volum anunţat de 42.000 mp de spaţii de birouri moderne, urmat de Iasi, Timisoara si Brasov.
Nivelul chiriilor pentru spaţiile de clasă A este similar în Cluj Napoca, Timişoara şi Braşov, încadrându-se în intervalul 12 – 14 euro/mp/lună, o uşoară diferenţă existând în Iaşi unde chiria pentru birouri de clasă A este de 13,5 – 15 euro/mp/lună. În ceea ce priveşte chiriile pentru spaţiile de clasă B, acestea variază între 7-11 euro/mp/lună în toate oraşele analizate.
Ce companii isi doresc birouri in provincie
Cererea pentru spaţii de birouri este generată în special de companii care activează în sectoarele financiar, tehnologie şi telecomunicaţii. Cluj Napoca a fost considerat în ultimii ani cel de-al doilea oraş cel mai atractiv după Bucureşti pentru BPOS şi SSCS. Datorită salariilor competitive, a populaţiei tinere formată în mare parte din studenţi şi a costurilor de ocupare, oraşul a fost ales ca locaţie pentru birouri de către companii precum Genpact, Endava, Atlas Telecom, Evalueserve, Skyes Enterprises, HP, Siemens, Intel, SAP, Bombardier, Pentalog.
Orasul Iasi este preferat de companiile care doresc să deschidă centre operaţionale de BPO, R&D şi SSC. În Timişoara, cererea pentru spaţii de birouri vine în special din sectoarele Tehnologic & Telecom (Alcatel, TeamNet, Three Pillar Global, IBM, Vodafone, SAP), Financiar (Deloitte , PWC, Raiffeisen, BCR ) şi Producţie/Automotive (Flextronics, Autoliv, Smithfield Foods).
Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus