MULTIPOLARIZAREA, O METODA PENTRU EVITAREA AGLOMERARII DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Desi activitatea din piata birourilor este una intensa, sunt zone in care aceasta va avea puternic de suferit daca nu se vor gasi solutii contra aglomerarii cladirilor de birouri. Zona Pipera, in care s-a dezvoltat un puternic pol de business a devenit cosmarul corporatistilor din cauza densitatii mari de birouri. 
In prezent, numarul corporatistilor din zona Văcărescu şi Şos. Pipera găzduieşte este în jur de 30.000. Se preconizeaza ca până în 2020 numarul lor sa crească la peste 50.000.  
O solutie pentru a evita supraaglomerarea ar putea veni din partea unor investitori imobiliari destul de puternici care să deschidă noi poli de dezvoltare, este de părere Mihnea Şerbănescu, directorul general al companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox.
Acesta a declarat ca: "Există o nemulţumire a oamenilor care lucrează în zona Pipera, dar există şi soluţii, iar una dintre acestea este multipolarizarea. Toată lumea este de acord că polul din Nord e aglomerat. Polul din Vest (care se conturează în zona Orhideea n.red.) astăzi este în regulă, dar mâine nu ştim cum va mai fi pentru că şi acolo sunt anunţat foarte multe proiecte. Vectorul de investiţii al IKEA, un investitor orientat pe termen lung, a pariat pe multipolarizare şi iese acum pe piaţă cu un proiect la Timpuri Noi care, poate, acum 3-4 ani nu se justifica".
Vastint, divizia imobiliară a grupului suedez Inter IKEA, a început anul acesta construcţia speculativă a primelor două clădiri de birouri, dintr-un total de trei, în cadrul complexului Timpuri Noi Square, care urmează a fi livrate în primul trimestru din 2017. Această primă etapă presupune un cost de dezvoltare de circa 50 mil. euro, sumă care include şi valoarea terenului.
Un aspect care ar putea ajuta la deschiderea unor noi puncte de dezvoltare imobiliară pe harta Bucureştiului ţine de democratizarea deciziilor de mutare a sediilor de companii, cele care închiriază spaţiile construite.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus