NEPI INVESTESTE APROXIMATIV 30 MILIOANE DE EURO INTR-UN PROIECT AMPLASAT LANGA GUVERN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
NEPI(New Europe Property Investments), fondul de investitii sud-african, a anuntat ca in trimestrul trei al acestui an va finaliza proiectul de birouri Aviatorilor 8. Suma alocata de cel mai mare investitor imobiliar din piata locala, dupa valoarea activelor, este de aproximativ 30 milioane euro.
NEPI a preluat proprietatea vilei, ce a aparţinut fostului guvernator al Băncii Naţionale Mihai Oromolu, în contul unei datorii pe care Avrig 35, grup imobiliar fondat de Alexander Hergan, o avea la sud-africani. Terenul de circa 4.500 mp şi vila avariată puternic de un incendiu în februarie 2009 au fost evaluate în 2012 la 12,96 mil. euro. Valoarea tranzacţiei dintre NEPI şi Avrig 35 nu a fost făcută publică, însă CEO-ul din vremea încheierii deal-ului, Martin Slabbert, spunea că valoarea datoriilor depăşea valoarea terenului şi a vilei de lângă Guvernul României.
Pe lângă restaurarea monumentului istoric, NEPI a dezvoltat alăturat şi o clădire de birouri cu o arhitectură modernă în suprafaţă de 8.400 mp. În momentul de faţă, se lucrează la etajul al treilea şi ultimul, apoi se va trece la închiderea faţadei şi a acoperişului şi la executarea finisajelor interioare. Proprietatea va beneficia de 204 locuri de parcare dispuse pe trei niveluri subterane.
Compania are 300 mil. euro angajate în dezvoltări imobiliare şi noi achiziţii, potrivit raportului financiar aferent anului 2015, şi gestionează dezvoltarea unor proiecte imobiliare care mai necesită investiţii suplimentare de 456 mil. euro.stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus