NEPI VA INVESTI PESTE 50 MIL. EURO PENTRU EXTINDEREA MALLULUI PROMENADA SI CONSTRUCTIA UNEI CLADIRI DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Fondul de investiţii NEPI extinde mallul Promenada şi construieşte lângă acesta o clădire de birouri de 30.000 mp.
Sud-africanii de la NEPI Rockcastle, revin în cursa birourilor din zona Floreasca-Barbu Văcărescu şi va demara în perioada imediat următoare atât ex­tin­derea mallului Promenada, cât şi clădirea de birouri ce va fi integrată în centrul comercial.

Surse din piata imobiliara sustin ca sud-africanii au obţinut de la primărie au­to­rizaţiile necesare demarării proiectului de care se discută încă din 2015.

Investitia este estimata la peste 50 milioane euro si va fi finalizata cel mai probabil la sfarsitul lui 2020.
Cea mai spectaculoasă componentă a proiectului o reprezintă faptul că extinderea va dis­pune de o parcare ce se va întinde pe şapte eta­je în subteran, cea mai adâncă din România. Extinderea va adăuga 34.000 mp închiriabili pen­­tru retail celor 40.400 mp existenţi, iar clă­di­rea de birouri integrată va avea o suprafaţă ma­xi­­mă de 30.000 mp închiriabili. Astfel, NEPI Roc­k­castle va reveni în cursă alături de Global­worth care a anunţat că va demara do­­uă noi clădiri de birouri în zonă - Globalworth Square lângă Globalworth Plaza şi Green Court D. Promenada Mall va ajunge astfel la o suprafaţă de peste 70.000 mp, iar în spaţiul suplimentar vor intra retaileri de modă, un cinematograf şi zone de divertisment, precum şi aproape 2.000 de locuri de parcare pentru rezidenţi şi pentru angajaţi. 


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus