NOI CONDIŢII DE ACORDARE A PRIMEI DE STAT PENTRU CONTRACTELE DE ECONOMISIRE/CREDITARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat proiectul legislativ de modificare a legii în baza căreia funcţionează cele două bănci de la noi, BCR şi Raiffeisen Bank, care lucrează în baza sistemului de economisire/creditare pentru domeniul locativ.  
Reluarea plăţilor primei de stat, cu condiţia ca utilizarea acesteia să fie justificată de beneficiar cu facturi în domeniul locativ, ar revigora sistemul bauspar şi ar permite celor două bănci să încheie noi contracte de economisire/creditare cu viitorii clienţi. Cel mai devreme probabil la sfârşitul anului.
Sistemul primelor de stat pentru locuinţe, cunoscut drept Bauspar, revine pe piaţa din România, dar cu noi condiţii. Timp de doi ani acest sistem a fost blocat.
Din acest moment, beneficiarii primei de stat pentru economii făcute la cele două bănci pentru locuinţe din România, BCR şi Raiffeissen, vor fi doar cei care au economisit cel puţin 5 ani exclusiv pentru a contracta un credit imobiliar. Mai exact, cei care vor să economisească sunt nevoiţi să justifice utilizarea primei în scop locativ, în caz contrar prima este resitituită statului. Este vorba despre o primă de 25% din suma depusă într-un an, dar nu mai mult de 250 de euro de persoană.
Câştigul maxim este astfel obţinut depunând o sumă de o mie de euro în fiecare an.
Avantajul acestor credite este că reprezintă un risc scăzut din moment ce sunt acordate numai în lei şi au o dobândă fixă.

Cunoscutul sistem de economisire-creditare Bauspar a fost introdus în România în 2004, însă a fost blocat în urmă cu mai mult de doi ani după ce Curtea de Conturi a impus anumite restricţii în urma unui control efectuat în 2015 asupra celor două bănci pentru locuinţe. Atunci Curtea a stabilit că BCR şi Raiffeissen ar fi pus la punct un mecanism prin care au acordat primele oferite de stat în mod ilegal.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus