NOI INVESTITII IN IMOBILIARE ALE GRUPULUI HERCESA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul spaniol Hercesa, prezent in Romania din 2004, a anuntat ca va investi 14 mil.euro pentru realizarea etapei a treia a unui proiect imobiliar situat in estul Capitalei. Anuntul a fost facut de directorul companiei in Romania, Mauricio Mesa Gomez.
Reprezentantii companiei au declarat ca in aceasta etapa a proiectului vor construi 132 de apartamente noi. "Apartamentele construite in primele doua faze ale proiectului au fost deja vandute in totalitate(...) Compania noastra va investi peste 14 milioane de euro in aceasta etapa a proiectului", a declarat Mauricio Mesa Gomez.
Ansamblul rezidential este amplasat in apropierea 
statiei de metrou Costin Georgian, iar preturile locuintelor incep de la 55.406 euro + TVA. Hercesa permite si plata esalonata a 15% din pretul total pe perioada de constructie a acestei a treia faze. 
La momentul actual, compania Hercesa este in faza de proiectare a peste 5.500 de locuinte in mai multe cartiere din Bucuresti. Potrivit unor informatii anterioare furnizate de Mesa Gomez compania a investit pana in prezent in terenuri si dezvoltare circa 150 de milioane de euro.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus