NOI PRODUSE DE FINANTARE IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Sistemul bancar din Romania si-ar putea diversifica produsele de creditare imobiliara, in urma aplicarii Legii darea in plata. Ca efect al acestei legi ar putea aparea un nou produs, casa in leasing, similar cu cel auto. Clientul devine proprietar al casei doar după ce plăteşte ultima rată. Până atunci banca e proprietar. Şi cine nu plăteşte poate să dea în plată fără probleme, cum se procedeaza cu masinile.
Problema este că un asemenea produs financiar este extrem de scump. Dar dincolo de toate relele, care sunt multe, e şi o parte bună în toată discuţia asta cu darea în plată. Vor exista mai multe produse bancare, vor exista mai multe opţiuni.
Deşi nu va fi un sistem de leasing propriu-zis, băncile ar putea inventa un produs similar acestuia. Prin structura sa, aceasta oferă posibilitatea dării în plată.
"În cazul Prima Casă nu mai vorbim de un credit, vorbim de un produs asemănător leasingului, tot ce învăţăm din prima zi când intrăm în bancă este că creditul se dă în funcţie de venituri şi rambursarea se face în funcţie de capacitatea pe care o estimăm a debitorului de a genera venituri şi de a plăti din veniturile sale”, precizeaza preşedintele executiv al UniCredit Bank, Răsvan Radu.
Bancherii susţin că se pot construi produse paralele, unul de genul leasingului, pentru care să se aplice darea în plată şi să rămână şi creditele clasice, pentru care să nu se aplice. Clientul este cel care trebuie să aleagă. Leasingul imobiliar are, faţă de creditul clasic, mai multe dezavantaje.
În funcţie de bancă şi de condiţiile de piaţă, clientul poate fi scutit de un avans mare. Însă produsul devine costisitor pe parcursul derulării sale. Perioadele de acordare sunt mai scurte decât la creditul clasic, întins până la 30 sau 35 de ani.
Cu finanţarea pe o perioadă scurtă clientul poate să plătească mai puţin în contul dobânzilor în schimb perioada mai mică aduce rate foarte mari, pe care puţini si le permit.
În condiţiile în care băncile încep să solicite un avans mare la creditele ipotecare, de 30%, a revenit în atenţie şi sistemul ratelor la dezvoltator. 

citeste stirea integral

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus