NOI PROIECTE IMOBILIARE DE ANVERGURA IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Destinatia mai multor terenuri situate pe langa pasajului Basarab va fi modificata de noile proiecte imobiliare ce se vor dezvolta in aceasta zona. Cele sapte terenuri au apartinut unor foste fabrici din Capitala. Conform estimarilor Capital, proiecte imobiliare vor absorbi aproximativ 400 milioane euro. Mai multi oameni de afaceri, unii dintre cei mai bogati romani, pariază pe această zonă sute de milioane de euro, iar lor li se adaugă divizia imobiliara a suedezilor de la IKEA şi a unui important proprietar de birouri CA Immo.
Din cate se pare aceste proiecte imobiliare ce se vor dezvolta in zona vor avea clădiri de birouri care le-ar putea aduce venituri totale anuale de peste 40 mil. euro. Nivelul chiriilor în zonă variază între 10 şi 16 euro/mp/lună. Ideea că zona Orhideea-Grozăveşti se va transforma într-un nou pol imobiliar al Capitalei a fost dezbătută intens de consultanţii din domeniul imobiliar după definitivarea lucrărilor la pasajul Basarab, însă de-abia anul trecut au început să apară primele semnale că investitorii care deţin terenuri aici sunt pregătiţi să şi construiască.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus