NOI TENDINTE CROMATICE IN AMENAJAREA LOCUINTEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Personalizarea locuinţei este primul pas făcut de noii proprietari, după achiziţie. Nevoia de a locui într-un spaţiu ce poartă propria amprentă este naturală, subliniază atât specialiştii în design interior, cât şi sociologii.
Cum îţi poţi păstra căminul permanent în pas cu moda?
„Proprietarii români au devenit mai îndrăzneţi, în ceea ce priveşte amenajarea locuinţei. Tendinţele internaţionale în design interior şi-au găsit nenumăraţi adepţi şi la noi în ţară, în special în rândul tinerilor, dar nu numai. De asemenea, noul val de specialişti promovează intens culorile şi imprimeurile, în amenajarea interioară. Dar în acelaşi timp, întotdeauna îmi sfătuiesc clienţii să aleagă ce li se potriveşte, nu neapărat ce este în pas cu moda”, subliniază arhitectul Cristiana Dogaru.
 De-a lungul lui 2013, numărul tranzacţiilor imobiliare a crescut cu 17%, faţă de anul precedent (atingând aproape 825.000 tranzacţii la nivel naţional, conform ANCPI). Analizele arată că fiecare tranzacţie este urmată în scurt timp de o investiţie în materiale de finisaj, realizată cu scopul de a personaliza noul cămin, lucru susţinut de datele Institutului Naţional de Statistică: volumul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii curente a urcat cu 15%, în primele 10 luni ale lui 2013, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior.
Culorile oferă personalitate locuinţei. Albul începe să iasă din preferinţele românilor
 Personalitatea unei locuinţe este dată în special de culoarea pereţilor, iar modificarea acesteia schimbă puternic aspectul căminului, fiind una dintre cele mai la îndemână schimbări. Cei mai mulţi proprietari români preferă să folosească nişte culori intense la amenajarea camerelor pentru copii şi în dormitoare, potrivit studiilor Duraziv, deoarece reprezintă un spaţiu intim, ce nu poate fi judecat de orice vizitator. Pentru restul camerelor, sunt la mare căutare nuanţele pastel, iar producătorii de materiale de construcţii mizează anul acesta pe o accentuare a importanţei acordate de clienţii români culorilor, în proiectele de amenajare şi renovare.
Specialiştii ne atrag atenţia că întreaga noastră stare de spirit poate depinde de culoarea pereţilor, astfel că alegerea acesteia trebuie făcută cu mare atenţie, fiind unul dintre cei mai importanţi paşi în decorarea căminului. Având în vedere influenţa pe care o au culorile asupra psihicului, este important ca proprietarii să se orienteze către culori liniştitoare în spaţiile de odihnă şi către culori energizante în spaţiile dedicate lucrului. Pentru a-si sustine teoria, specialistii ne dau cateva ponturi: tonurile deschise, pastelate sau neutre oferă relaxare şi confort vizual, nuanţele pastelate, chiar şi cele pronunţate, indică o personalitate romantică, culorile neutre detensionează şi odihnesc vederea,in timp ce culorile puternice scot la iveală o personalitate jucăuşă si ne pot influneta să fim mai puternici şi mai veseli.
Citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus