NORDUL CAPITALEI, GAZDA UNUI NOU PROIECT REZIDENTIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In nordul Bucurestiului se va realiza un nou ansamblu rezidential ale carui lucrari de constructie vor debuta in viitorul apropiat. Ansamblul dezvoltat de One United Properties, se va numi  One Herăstrău Park. Locuintele sunt vandute off-plan in procent de aproape 50%. Proiectul presupune constructia a doua cladiri cu 11 etaje.
One United Properties  a mai dezvoltat in Bucuresti One Floreasca Lake şi Madrigal Residence. Noul ansamblu exclusivist va fi construit la câteva minute de mers pe jos de parcul Herăstrău, cu acces atât din strada Nicolae Caramfil, cât şi din strada Zăgazului. 
„One Herastrau Park este un proiect exclusivist, atât în ceea ce priveşte caracteristicile arhitecturale şi integrarea în decorul existent, cât şi în ceea ce priveşte impărţirea spaţiilor interioare şi a apartamentelor. Este un proiect de succes dacă ne gândim că a fost vândut în proporţie de peste 50% înca din faza de proiect”,declară Beatrice Dumitraşcu, director de vânzări One United Properties.
Complexul va avea o suprafaţă desfaşurată de 27.000 de metri pătraţi construiţi si un numar 106 apartamente distribuite în două cladiri de 11 etaje, în regim triplex şi două subsoluri.
Livrarea complexului este estimată pentru luna martie 2017.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus