NORDUL CAPITALEI, O ZONA EXTREM DE SCUMPA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Indiferent de perioada, fie cea de boom imobiliar, fie cea de inghet pe piata imobiliara, preturile locuintelor din nordul Capitalei au fost si sunt cu mult mai scumpe decat orice alta zona din Bucuresti. Pozitia locuintelor primeaza indiferent de dotarile si facilitatile acestora. In momentul actual, când creditarea da semne de revenire, apartamentele din blocurile nou construite în nord se transformă din scumpe în foarte scumpe.
O analiză a consultanţilor de la HomeFinders arată că în zona Aviaţiei un metru pătrat într-un apartament nou ajunge la nu mai puţin de 2.200 de euro, aproape cu 60% mai mult decât metrul pătrat dintr-un apartament vechi în aceeaşi zonă.
Cu cât te îndepartezi de nordul oraşului, cu atât diferenţa de preţ între apartamentele noi şi apartamentele vechi scade.  Într-o zonă centrală precum cea a Călăraşilor, diferenţa de preţ pe metrul pătrat este de doar 13%. Însă apartamentele vechi de acolo cu greu pot fi considerate vechi. Multe dintre ele sunt în blocuri construite în anii 90. In celelalte zone ale Capitalei, diferenta de pret este aproape nesemnificativa.
Intr-o analiza HomeFinders se arată că proprietarii apartamentelor vechi se ataşează emoţional de ele, si din aceasta cauza pretul acestora este mai dificil de negociat, insa dezvoltatorii sunt mult mai flexibili.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus