NOTIUNE RECENT INTRODUSA IN LEGISLATIA ROMANIEI: PROPRIETATEA PERIODICĂ

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Proprietatea periodică este o notiune recent introdusa in legislatia din Romania si reprezinta o idee buna pentru cei care nu vor să închirieze, dar nici să cumpere. Proprietatea periodica mai poarta numele de coproprietate spaţio-temporală, multiproprietate sau proprietate pe timp partajat. Proprietatea periodica este potrivita pentru cei care nu pot sau nu vor să devină proprietari în sensul clasic al cuvântului, aşa că aleg să fie proprietari doar pentru o perioadă determinată de timp.
Proprietatea periodică este un sistem importat din alte ţări europene, care îl folosesc cu succes atât în sistemul public, cât şi în cel privat. În România însă, fiind vorba încă despre o noutate, acest sistem a fost folosit în general de oamenii de afaceri din domeniul imobiliar. „Dezvoltatorii imobiliari, în special cei cu probleme, care au proiecte pe care nu reuşesc să le vândă, blocate sau nepotrivite pieţei, în acest moment, au echipe de avocaţi care îi sfătuiesc referitor la cele mai ieftine metode de păstrare şi administrare a respectivelor clădiri. Aceşti avocaţi sunt în permanentă căutare de soluţii noi, iar proprietatea periodică intră pe această listă. Pentru ei, este o metodă salvatoare”, a declarat pentru Imopedia.ro Iustin Tătăraş, avocat IustLaw. In urma implementarii acestui sistem pot aparea diverse neplaceri si dificultati. Acest lucru se poate inatmpla deoarece proprietate privata este un sistem oarecum necunoscut nu doar pentru public, ci şi pentru legiuitor.
Datorită noutăţii pe care o implică proprietatea personală, se regăsesc situaţii în care legea lucrează împotriva proprietarului.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus