NOU PROIECT DE BIROURI IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Prezenti in piata imobiliara din Romania, din anul 2004, grupul spaniol Hercesa si-a anuntat intentia de a construi o cladire de birouri in apropierea Tribunalului Bucuresti. Compania spaniola vrea sa demareze lucrarile de dezvoltare a acestui proiect la inceputul verii. Initial, pe acest teren detinut de compania Hercesa s-a dorit realizarea unui hotel. 
Referitor la noul proiect directorul general Hercesa România şi Bulgaria, Mauricio Mesa Gomez a declarat: „Avem un teren lângă Tribunalul Bucureşti unde avem în plan construirea unei clădiri de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 5.000 de mp, dacă vom semna contractul de pre-închiriere. Suntem în discuţii cu un client din zona IT pentru a înhiria jumătate din clădire".
Compania a facut investitii in piata din Romania, in terenuri si dezvoltare circa 150 milioane euro. Anul acesta vor continua sa investeasca în dezvoltarea proiectului rezidenţial Vivenda Residencias, prin demararea lucrărilor la cea de-a treia fază, care va cuprinde un număr de 132 de apartamente, cu două, trei şi patru camere.
„Suntem în discuţii cu mai multe bănci şi estimăm că în luna iunie vom semna contractul de finanţare. Construcţia primului bloc, cu 66 de apartamente va fi demarată în luna iulie, iar la o distanţă de şase luni vom începe construcţia şi la cel de-al doilea bloc"

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus