NOUA FORMA A AMNISTIEI FISCALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Detinatorii marilor averi care nu si-au achitat taxele si impozitele catre stat, vor primi o amanare de un an a platii acestora, inainte de a primi sanctiuni, dar numai in conditiile in care datornicii au fost verificati si nu prezinta nereguli.
Aceasta este noua formă a amnistiei fiscale, prevăzute într-o ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea Codului Fiscal. 

Lupta Statului cu marii datornici datează deja de ceva timp, dar spectacolul pe care aceasta l-a adus a fost mai mare decât efectele în sine. Desigur, s-au publicat liste cu nume de celebrităţi şi acestea au fost interogate şi avertizate de repercusiunile pe care le-ar putea suferi, dar înainte ca măsurile de sancţionare să fie aplicate, se cere o revizuire a codului fiscal. Prin noile modificări solicitate se introduce amnistia fiscală. 

„Amnistia fiscală este o măsură comună în mai multe ţări europene. Prin ea se prevede, în principiu, ca aceia cu averi mai mari de o anumită sumă, de exemplu un milion de euro, cum se ia în calcul în România, să primească o perioadă de graţie în care să îşi achite dările către stat, în cazul în care au fost depistaţi că au încercat să evite acest pas”, a explicat pentru Imopedia.ro Mihaela Grigoraş, broker financiar.

Astfel, potrivit unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului pentru modificarea Codului Fiscal, averile nedeclarate de până la un milion de euro vor primi o perioadă de graţie până la 31 martie 2017 pentru a fi declarate şi impozitate cu 16%. După această dată, ele vor fi taxate cu 75%. Această măsură este văzută ca o continuare a programului de verificare a marilor averi, condus deja de câţiva ani de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

„În cadrul acestui program, până la sfârşitul anului 2015 au fost încasate 2,6 milioane de lei de la marii bogătaşi verificaţi. Este o sumă mică, mai ales dacă ne raportăm la listele lungi care au fost publicate, la numele şi averile care erau notate pe acestea. Au mai existat şi erori, şi contraatacuri în judecată, deci per total, programul a fost mai degrabă o agitaţie cu multă gălăgie şi puţine rezultate”, continuă brokerul financiar.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus