NOUL COD FISCAL ADUCE MODIFICARI IN SCHEMA DE IMPOZITARE PE PROPRIETATE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Impozite pe proprietate mai mari pentru firme, dar mai mici pentru persoanele fizice. Chiar şi în cazul celor care au mai multe locuinţe. Aceasta este posibilitatea pe care o aduce noul Cod Fiscal, prin proiectul care este acum în discuţii, la Guvern. O altă schimbare importantă se referă la faptul că impozitele ar putea fi stabilite de către primării şi nu de Guvern, până acum. Iar schiţa noului Cod Fiscal permite primăriilor să majoreze anual cu până la 50% impozitele şi taxele locale, de aproape trei ori mai mult decât valoarea permisă până acum.
Noul cod Fiscal, aplicabil de la 1 ianuarie 2015, ar putea aduce modificări majore schemei de impozitare a clădirilor. Actuala guvernare a luat în calcul să renunţe la controversata impozitare progresivă, prin care cei care au în proprietate două sau mai multe clădiri plătesc un impozit majorat cu până la 300%. Motivul invocat de premierul Victor Ponta pentru schimbarea acestei măsuri a fost faptul că ea a adus nemulţumiri în rândul contribuabililor, dar şi mai multe probleme administrative la nivel local.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus