NOUL PROIECT AL MFP SPRIJINA PERSOANELE FIZICE CU CREDITE IN VALUTA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Pentru a veni in ajutorul persoanelor fizice cu credite in valuta care se afla in situatia de a nu-si mai putea achita ratele la creditul in valuta, MFP(Ministerul Finantelor Publice) propune un proiect care va fi dezbatut public si care urmareste conversia creditelor din valuta in lei. Bineinteles, ca pentru aceasta convrsie trebuie indeplinite anumite conditii.
Proiectul este iniţiat „în lipsa unor măsuri urgente prin care statul să ofere sprijinul necesar persoanelor fizice care se încadrează în grupuri vulnerabile”.
„Proiectul de act normativ va facilita rambursarea de către persoanele fizice, în special persoanelor cu venituri reduse şi medii, a creditelor contractate în valute faţă de care leul s-a depreciat cu mai mult de 50% de la data contractării, şi va contribui la asigurarea premiselor pentru păstrarea imobilelor achiziţionate în scop locativ, precum şi la scăderea nivelului creditelor neperformante ale băncilor".
Acest program se va derula pe parcursul a 12 luni, în limita unui plafon de garanţii în sumă de 1 miliard de lei.


citeste stirea integral

  

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus