NOUL TREND IN IMOBILARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O parte din investitorii au inceput sa dezvolte proiecte imobiliare, in oras, aproape de centrele de business, locuri în care lucrează sute de persoane: clienţii vizaţi. Multi dintre corporatistii bucuresteni isi doresc sa locuiasca mai aproape de serviciu, chiar cu riscul de a plati un pret mai mare pentru o locuinta intr-un ansamblu rezidential situat langa cladirile in care acestia isi desfasoara activitatea.
Pe această idee merg tot mai mulţi dezvoltatori, în ultima perioadă. Fiecare dintre zonele cunoscute drept centre business devine un punct de interes pentru dezvoltatorii de proiecte imobiliare. Chiar şi coloşi internaţionali, precum diviza de investiţii imobiliare IKEA, şi-a anunţat intenţia de a construi locuinţe într-o zonă business. În acest caz, este vorba despre Timpuri Noi.
Nordul Capitalei este, până acum, zona cu cea mai mare aglomerare office de pe piaţă. Zone precum Floreasca, Fabrica de Glucoză, Petricani, Dimitrie Pompeiu şi Pipera sunt gâtuite de trafic, în special dimineaţa şi seara. în mod teoretic, dacă angajaţii s-ar muta lângă birou, această problemnă s-ar rezolva, iar situaţia ar funcţiona în beneficiul tuturor: angajaţii ar ajunge rapid şi uşor la birou, nu ar mai pierde timp şi bani cu blocajele din trafic, în schimb ar avea mai mult timp pentru familie. Zona ar fi mai puţin poluată, atât fonic cât şi în privinţa aerului, iar oraşul ar rămâne liber pentru cei care au alte drumuri de făcut în zonă. Dar acesta este mai dragă un tablou idilic, decât o realitate la care să ne aşteptăm în curând.
Un motiv pentru care clientii nu si-ar cumpara o locuinţa lângă locul de muncă poate fi preţul acesteia. Apartamentele situate în oraş, eventual în zone cotate drept elitiste, sunt considerabil mai scumpe decât cele aflate la periferie. Şi chiar dacă, pe termen lung, mutarea aproape de birou poate aduce economii, preţul iniţial mare este de natură să descurajeze clienţii. Sunt cazuri în care o garsonieră aflată lângă o zonă business costă 80.000 de euro, iar un apartament cu două camere – mai mult de 90.000 de euro, preţuri care depăşesc cu mult media de tranzacţionare actuală.
Cu asemenea preturi ale locuintelor, inchirierea unei locuinţe lângă birou poate fi o variantă mult mai potrivită decât cumpărarea. Dar într-o ţară în care 90% din populaţie este formată din proprietari, închirierea nu poate fi decât o soluţie temporară, până la identificarea ofertei perfect de achiziţie. Între timp, piaţa imobiliară îşi urmează cursul, în încercarea de a livra produse cât mai potrivite nevoilor clienţilor. În acest moment, aceasta se situează la un nivel de 9 miliarde de euro anual, iar pe termen scurt se anunţă pespective de creştere.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus