NUMARUL AUTORIZATIILOR DE CONSTRUCTIE A SCAZUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica(INS), in perioada ianuarie-octombrie, numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a inregistrat o scadere usoara de 0,2 procente. Conform INS, zonele din Romania cu scaderi semnificative au fost regiunile din Centru si Nord-Est, in special in luna octombrie cand au fost eliberate 3.243 de autorizatii, cu 15,9% mai putin fata de luna septembrie. Putin altfel au stat lucrurile in Bucuresti-Ilfov (+1.249 autorizatii) si Nord-Vest (+180). In luna octombrie, s-au eliberat 3.243 autorizatii, din care 60,8% pentru zona rurala.
La nivel national, diferenta dintre numarul autorizatiilor de construire eliberate in primele zece luni ale anului 2014 si cele eliberate anul trecut este de doar 15 autorizatii. 


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus