NUMARUL AUTORIZATIILOR DE CONSTRUCTIE A URCAT IN 2014 CU 5,2% FATA DE 2013

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Stimulati de scaderea preturilor la terenuri, materiale si mana de lucru, romanii isi recapata curajul pentru constructia de locuinte. Statisticile INS spun ca numarul autorizatiilor de constructie a urcat cu 5,2% fata de anul trecut. Cifra este aproape identica cu cea a cresterii vanzarilor de ciment, anuntata de un mare producator.

Cel mai bun barometru pentru piata constructiilor este consumul de ciment. Unul dintre cei trei mari producatori din tara a anuntat o crestere de peste 5% a vanzarilor la ciment in primul trimestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Intr-un mare ansamblu rezidential de langa Bucuresti, criza a oprit lucrarile de constructie cand se ridicase doar un sfert din proiect. Acum au fost reluate in forta si pana la sfarsitul anului vor fi gata inca 400 de locuinte in blocuri sau in vile.

Viorel Mohorea, coordonator de vanzari: "S-au vandut in medie 30 de unitati pe luna. Suprafata ansamblului este de aproximativ 100 de hectare, momentan este construit in proportie de 35%".

Analistii spun ca sunt in pregatire si proiecte imobiliare noi.

Intr-o zona din nordul Bucurestiului, pretul terenurilor a ajuns la aproximativ 200 euro/mp. O treime din costul terenurilor cerut in 2007-2008. Asta explica de ce cativa dezvoltatori au cumparat recent locuri de teren pentru noi proiecte imobiliare.

Citeste stirea integral aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus