NUMARUL AUTORIZATIILOR DE CONSTRUCTIE PENTRU CLADIRI REZIDENTIALE ESTE IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor furnizate de INS(Institutul National de Statistica), in luna aprilie 2018, s‐au eliberat 3735 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu  10,4% faţă de luna martie 2018 şi cu 12,3%, faţă de luna aprilie 2017. 
In perioada ianuarie-aprilie a lui 2018 s‐au eliberat 11852 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 10,3%, faţă de perioada corespunzătoare a anului precedent.

Cele mai mari creşteri au fost înregistrate în Vest (+394 autorizaţii), Sud-Vest Oltenia (+254), Sud-Muntenia (+246), Nord-Est (+114), Sud-Est (+65) şi Centru (+54). Scăderi au fost în regiunile de dezvoltare Nord-Vest (-14 autorizaţii) şi Bucureşti-Ilfov (-5).

În luna aprilie 2018, faţă de aceeaşi lună a anului precedent, se remarcă o creştere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale (+408 autorizaţii), creştere reflectată în următoarele regiuni de dezvoltare: Vest (+125 autorizaţii), Sud-Muntenia (+88), Sud-Est (+74), Nord-Est (+67), Sud-Vest Oltenia (+55) şi Centru (+24). Scăderi s-au înregistrat în următoarele regiuni de dezvoltare: Bucureşti-Ilfov (-17 autorizaţii) şi Nord-Vest (-8).

În luna aprilie 2018 s-au eliberat 3.735 autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale, din care 60,3% sunt pentru zona rurală.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus