NUMĂRUL AUTORIZAŢIILOR DE CONSTRUIRE ELIBERATE A CRESCUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui comunicat al Institutului Naţional de Statistică (INS), numarul autorizatiilor de construire a crescut in primele noua luni ale lui 2016 cu 1,6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Datele furnizate de INS, arata ca numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale s-a majorat în septembrie cu 15,9% fata de cele eliberate in luna septembrie a anului trecut si cu 2,3% fata de cele inregistrate in luna august.
În luna septembrie au fost eliberate 4.061 autorizaţii de construire, dintre care 57,4% au fost pentru zona rurală. 

Comparativ cu august, s-a remarcat o creştere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în zonele Bucureşti-Ilfov (+322 autorizaţii), Centru (+33) şi Nord-Est (+7), în timp ce scăderi au fost înregistrate în regiunile de dezvoltare Nord-Vest (-109 autorizaţii), Sud-Muntenia (-70), Sud-Vest Oltenia (-42), Vest (-28) şi Sud-Est (-22).

'În luna septembrie 2016 s-au eliberat 4.061 autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale, din care 57,4% sunt pentru zona rurală. În luna septembrie 2016 faţă de luna august 2016, se remarcă o creştere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în următoarele regiuni de dezvoltare: Bucureşti-Ilfov (+322 autorizaţii), Centru (+33) şi Nord-Est (+7)', informează INS.

 

stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus