NUMĂRUL AUTORIZAŢIILOR DE CONSTRUIRE ÎN SEGMENTUL REZIDENŢIAL MAI MARE CU CINCI PROCENTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform celui mai recent raport emis de Institutul Naţional de Statistică, luna aprilie a marcat o uşoară creştere în sectorul construcţiilor rezidenţiale. Numărul autorizaţiilor de construire în segmentul rezidenţial este mai mare cu cinci procente faţă de luna precedentă, iar specialiştii din domeniul estimează că această tendinţă va continua în următoarele luni. 
In luna aprilie, au fost eliberate 3.372 autorizaţii de construire în segmentul rezidenţial, aproape 60% dintre acestea fiind în zona rurală, potrivit celui mai recent raport al Institutului Naţional de Statistică (INS). Faţă de luna precedentă, numărul de documente este în creştere cu peste 5%, cea mai însemnată creştere fiind înregistrată în zona Bucureşti-Ilfov(+16%).

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus