NUMĂRUL AUTORIZAŢIILOR DE CONSTRUIRE PENTRU CLĂDIRI REZIDENŢIALE A CRESCUT ÎN AUGUST CU 11,2% FATA DE LUNA IULIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor furnizate de INS(Institutului Naţional de Statistică), numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale a crescut în august cu 11,2% fata de luna iulie a acestui an, ajungand la 3.970. Comparativ cu luna august a lui 2015, numarul acesta a inregistrat o scadere de 16,7 procente. 

În primele opt luni ale anului au fost eliberate 25.986 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 3,9% faţă de perioada corespunzătoare a anului precedent, reflectată în următoarele regiuni de dezvoltare: Bucureşti-Ilfov (-682 autorizaţii), Sud-Est (-513), Sud-Muntenia (-414), Nord-Est (-408) şi Sud-Vest Oltenia (-72).

O creştere a numărului de autorizaţii eliberate pentru construirea de clădiri rezidenţiale a fost înregistrată în regiunile de dezvoltare Vest (+439 autorizaţii), Nord-Vest (+407) şi Centru (+192).

În luna august au fost eliberate 3.970 autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale, dintre care 57,8% au fost pentru zona rurală.

Distribuţia în profil regional a evidenţiat o creştere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în Nord-Est (+132 autorizaţii), Nord-Vest (+100), Sud-Vest Oltenia (+92), Sud-Est (+66), Sud-Muntenia (+54) şi Vest (+18).

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus