NUMARUL AUTORIZATIILOR DE CONSTRUIRE PENTRU CLADIRI REZIDENTIALE ESTE IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor publicate azi de catre INS(Institutului Naţional de Statistică), numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale a crescut, în primele 10 luni din 2017, cu 6,1%,comparativ cu aceeasi perioada a lui 2016.
Numarul de autorizatii de construire inregistrat pe acest segment a crescut pana la 35.496.

Creşterea a fost reflectată, conform INS, în regiunile de dezvoltare Nord-Est (+817 autorizaţii), Centru (+376), Bucureşti — Ilfov (+356), Vest (+244), Sud-Est (+202), Sud-Vest Oltenia (+199) şi Sud-Muntenia (+74). Scăderi s-au înregistrat în regiunea de dezvoltare Nord-Vest (-234 autorizaţii).

În luna octombrie 2017, faţă de aceeaşi lună a lui 2016, se remarcă o creştere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în regiunile de dezvoltare Vest (+209 autorizaţii), Centru (+94), Sud-Muntenia (+75), Nord-Est (+63), Sud-Vest Oltenia (+47), Nord-Vest (+36) şi Sud-Est (+6). Scăderi s-au înregistrat în regiunea de dezvoltare Bucureşti-Ilfov (-84 autorizaţii).
În luna octombrie 2017, au fost eliberate 3.861 autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale, din care 61,4% sunt pentru zona rurală.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus