NUMARUL CONSTRUCTIILOR DE CASE MAI MARE DECAT CEL DE APARTAMENTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform unor date furnizate de Institutul National de Statistica, anul trecut au fost construite in tara noastra 36.000 de case si vile,  în urma unor investiţii estimate la peste un miliard de euro, in timp ce numarul de apartamente finalizate a fost doar de 4500. 
Deşi numărul total de locuinţe date în folosinţă a scăzut în 2013 cu 1%, până la 43.587 de unităţi, românii au construit cu 3,8% mai multe case şi vile.
Din cate se pare, in judetul Ilfov au fost construite de doua ori mai multe locuinte decat in Bucuresti. Ilfovul este judetul care devanseaza celelalte judete din Romania prin constructia de locuinte finalizate in 2013.
In Popesti Leordeni, unul intre cele mai cautate tipuri de imobile il reprezinta vilele individuale sau vilele insiruite.
citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus