NUMARUL CREDITELOR IMOBILIARE IN LEI ISI CONTINUA CRESTEREA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Majoritatea celor care isi doresc sa achizitioneze o locuinta apeleaza din ce in ce mai mult la credite imobiliare in lei. La sfarsitul lunii martie numărul total al împrumuturilor pentru achiziţia de locuinţe a atins pragul 308.000, reprezentand o crestere semnificativa de 14% in ultimul an, sustinuta de o dinamica activa a creditelor in lei. 
Cele mai ieftine cinci credite imobiliare standard au dobânzi de sub 5% pe an, în timp ce creditele garantate de stat prin programul Prima casă costă chiar mai puţin de 4% pe an, ceea ce a animat cererea din partea clienţilor şi a urcat numărul total al împrumuturilor pentru achiziţia de locuinţe. In prezent, creditarea in lei pare a fi cea mai buna varianta pentru clienti, deoarece dobânzile au scazut şi avansul solicitat este mai mic fata de cel in valuta.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus