NUMARUL CREDITELOR IPOTECARE IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Bucuresti, piata imobiliara da semne vizibile de revenire, asa sustin companiile imobiliare. Din pacate la nivel national, lucrurile stau putin altfel, imbunatatirile lasandu-se asteptate. Potrivit datelor Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară(ANCPI), numărul de proprietăţi tranzacţionate a scăzut, în ultimul an, cu peste 7.000. Cu toate acestea, anul 2015 aduce semne de îmbunătăţire. Primul trimestru s-a încheiat cu o notă crescătoare, printr-un plus considerabil de imobile vândute: 13.700 de unităţi vândute peste numărul din aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la un total de aproape 79.000. În Bucureşti sunt cele mai multe locuinţe vândute.
Numărul ipotecilor şi al privilegiilor înscrise în cartea funciară, la nivel naţional a crescut în primul trimestru al anului comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Aşadar, românii au început să fie interesaţi de produsele bancare. 
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu sustine ca încă există loc la micşorarea dobânzilor la credite. „Băncile au reclamat, pe bună dreptate, ca şi-au păstrat şi ele o marjă, datorită faptului că indicatorul de referinţă ROBOR la trei luni avea variaţii mai mari. Acum, ele vor citi, sper corect, faptul că acest indicator este mult mai stabil, şi nu vor mai avea această motivaţie. Bineînţeles că îşi vor face politica de dobânzi, dar stabilitatea ROBOR va da un mai mare confort băncilor şi la nivel de operaţiuni de creditare, şi la nivel de operaţiuni de trezorerie", a mai spus şeful BNR.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus