NUMARUL DE ANGAJAŢI DIN CLĂDIRILE MODERNE DE BIROURI IN CONTINUA CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui studiu realizat de o comapanie de consultanta imobiliara, numarul de angajaţi din clădirile moderne de birouri din Bucureşti şi din oraşele regionale la sfarsitul lui S1 2016, era cu 12.000 mai mare fata de cel inregistrat la finele anului trecut. Astfel, numarul acestora a depasit pragul 275.000 si se estimeaza ca la finalul lui 2016 acesta sa ajunga la aproximativ 300.000.
Conform aceluiasi studiu realizat de DTZ Echinox, citat de Agerpres, Zonele Pipera Sud (Dimitrie Pompeiu), Barbu Văcărescu - Floreasca şi zona de Vest sunt locaţiile care au înregistrat cele mai mari creşteri, aceste zone ocupând în continuare primele trei poziţii din punct de vedere al numărului de angajaţi din clădirile de birouri moderne.
Numărul de angajaţi care lucrează în zona Pipera Sud a depăşit 40.000, în timp ce în zona Barbu Văcărescu - Floreasca se regăsesc peste 36.000 de angajaţi.
În zona de vest a Capitalei numărul angajaţilor din clădirile de birouri A şi B a depăşit 30.000 la finalul S1 2016. Zonele de birouri care au cea mai mare rată de metri pătraţi per angajat sunt cele consacrate pentru operaţiunile principale (headquartere) - Centrul de business al Bucureştiului, zona centrală şi zona de centru-nord, fără a lua în calcul zona Barbu Văcărescu – Floreasca. Cea mai mică rată de metri pătraţi per angajat este în zona Pipera Sud (Dimitrie Pompeiu), dedicată operaţiunilor de back-office.
 "Spre deosebire de Bucureşti, unde cel mai ridicat număr de angajaţi se regăseşte în zone semi-centrale, în principalele oraşe regionale situaţia este diferită, centrul de business al oraşului (CBD) înregistrând şi cea mai mare aglomerare de angajaţi. Conform estimărilor, ţinând cont de volumul livrărilor anunţat pentru a doua jumătate a anului şi considerând aceeaşi rată de neocupare înregistrată la finalul S1 2016, numărul de angajaţi din Bucureşti şi principalele oraşe regionale va atinge până la finalul anului la aproximativ 300.000", a declarat Mihaela Galaţanu, Head of Research DTZ Echinox.

stirea integral aici

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus