NUMARUL DE CAUTARI PENTRU VANZARI DE APARTAMENTE S-A MARIT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
La nivel national s-a constatat o crestere a interesului pentru apartamentele de vanzare. In intervalul ianuarie-mai 2015, volumul de cautari pe segmentul vânzărilor de apartamente a crescut cu 26%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Cele mai solicitate au fost locuinţele cu preţuri de până la 40.000 de euro, conform unei analize realizată de un portal de specialitate, remisă Agerpres.
Cel mai mare avans, de peste 50%, a fost consemnat în Iaşi, pe locul al doilea se situează judeţul Timiş (cu 38%), urmat de Bucureşti-Ilfov (24%), Cluj (22%), Braşov (20%) şi Constanţa (12%), potrivit analizei realizate de un portal imobiliar.
În zona Bucureşti-Ilfov, circa 35% dintre vizitatori caută locuinţe cu preţuri de până la 40.000 de euro.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus