NUMARUL LOCUINTELOR DATE IN FOLOSINTA A SCAZUT LA 40.070 UNITATI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Numarul locuintelor date in folosinta a scazut anul trecut cu 2.495, la 40.071 unitati, majoritatea fiind construite in continuare in mediul rural, potrivit datelor anuntate miercuri de Institutul National de Statistica (INS).
"Pe medii de rezidenta, analiza constructiei de locuinte noi pune in evidenta mentinerea ponderii in mediul rural a locuintelor terminate, atat in anul 2012 (56,3%) cat si in anul 2013 (56,8%)", arata INS, intr-un comunicat.
Fata de 2012 a scazut atat numarul locuintelor realizate din bani publici, cat si numarul celor construite cu fonduri private, cu 1.698, respectiv 797 unitati.

Citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus