NUMARUL SOLICITARILOR DE SPATII LOGISTICE SI INDUSTRIALE IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit celui mai recent raport al unei companii de consultanta imobiliara a rezultat ca cererea pentru spatii logistice si industriale a fost in crestere in prima jumatate a anului 2015. Numarul acestor solicitari a fost crescut cu 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In aceasta perioada, dezvoltatorii au livrat peste 75.000mp spatii logistice si industriale. 
In piata locala, livrarile de noi spaţii logistice au fost reprezentate în principal de dezvoltările built to suit. Cele mai multe cereri au venit din partea companiilor din sectorul producţiei, în special industria auto, urmate de segmentele logistic şi distribuţie. 
Stocul modern de spaţii logistice şi industriale din România era de 1,9 milioane mp la sfârşitul primului semestru din 2015, cu circa 50% din aceste spaţii în Bucureşti (955.000 mp), urmat de  Timişoara cu 12% din stocul total, Ploieşti, cu 10%, Braşov şi Cluj cu 7% fiecare.
"Proiectele de tip built to suit au fost şi vor continua să fie motorul principal al dezvoltării stocului modern de spaţii industriale şi logistice. Cu toate acestea, anul 2015 reprezintă startul pentru dezvoltările speculative. Aproape 30% din spaţiile livrate în 2015 sunt construite speculativ, oraşele care atrag astfel de investiţii fiind Bucureşti, urmat de Cluj şi Timişoara", a declarat Mihaela Galaţanu, head of research în cadrul DTZ Echinox. 


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus