NUMARUL TRANZACTIILOR IMOBILIARE A CRESCUT CU 3%

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform datelor furnizate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), in primele noua luni ale anului 2014, numarul tranzactiilor imobiliare a atins cota de 600.000 de operatiuni, reprezentand practic un avans de 3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. La nivel national, s-au inregistrat cu 16.430 mai multe tranzactii fata de aceeasi perioada a anului trecut. 
In perioada ianuarie-septembrie 2014 cele mai multe tranzactii imobiliare s-au inregistrat in Bucuresti - 47.174, Ilfov - 37.140 si Timis - 31.667. In aceeasi perioada, cele mai multe operatiuni de cadastru si publicitate imobiliara au fost inregistrate in Bucuresti - 270.669, Timis - 230.053 si Cluj - 211.316. La polul opus s-au situat judetele: Buzau, Valcea si Salaj.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus