NUMARUL UNITATILOR LOCATIVE DATE IN FOLOSINTA VA CRESTE IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pe fondul cresterii cererii de locuinte noi, a stabilizarii preturilor in piata imobiliara si a modaliatii mai usoare de acordare si respectare a produselor de creditare, se preconizeaza ca pana la sfarsitul acestui an, numarul unitatile locative date in folosinta va atinge nivelul de 10.000 in Bucuresti si in judetul Ilfov. Astfel, pana la finele acestui an numarul unitatilor locative date in folosinta vor fi cu 25% mai mari decat in 2014.
'"Cererea este în creştere. Cumpărătorul a început să simtă acea încredere pe care o avea în 2008 şi, totodată, a observat că preţurile s-au stabilizat, nu există o tendinţă de scădere sau creştere semnificative. (...) Pentru garsoniere, în zona de Nord a Bucureştiului preţurile pornesc de la 34.000 euro, fără TVA, pentru apartamentele cu două camere de la 48.000 euro, fără TVA, pentru apartamentele cu trei camere de la 62.000 de euro, fără TVA, iar casele au preţuri începând cu 76.000 euro, pe partea de proiecte noi'", este de parere un specialist si reprezentant al firmei de consultanţă imobiliară Coldwell Banker.
Acesta a tinut sa precizeze ca: "în zona de sud a capitalei, preţurile sunt mai mici cu aproximativ 20-25% 'pentru că şi targetul e diferit, acela fiind de low''.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus