O NOUA BULA IMOBILIARA?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada, numarul imprumuturilor facute de romani s-a marit. Ei au apleat fie la unele imprumuturi mai mici de consum, dar cu incredere au facut si imprumutri pentru locuinte. În ultimele luni, băncile au ajuns să dea mai multe credite chiar decât în perioada de dinainte de criză. Romanii au imprumutat aproape un miliard de lei pe luna pentru achizitia de locuinte, amenajarea sau refacerea caselor. Bancherii se declara multumiti de increderea romanilor si de marirea imprumuturilor, insa economistii ne avertizeaza ca ne-am putea îndrepta spre o nouă bulă imobiliară. La jumătatea anului, românii aveau contractate cu 25 la sută mai multe împrumuturi decât în urmă cu un an. Cererea de credite pentru locuinţe a explodat, astfel că în lunile martie şi mai, bancherii au dat câte 900 de milioane de lei pentru împrumuturi imobiliare, cu peste 80 la sută mai mult faţă de aceeaşi perioadă din 2008, ultimul an înainte de criză. Radu Crăciun, economist-şef al unei bănci: „Cauzele sunt mai multe: sunt legate de scăderea dobânzilor, de faptul că există un sentiment pozitiv în piaţă, care are ca sursă creşterile salariale care au apărut în ultima perioada şi este şi rezultatul nevoii încă mari a populaţiei de a cumpăra case”. 
Specialistii de la Banca Nationala sunt de parere ca marirea numarului de imprumuturi ar putea genera creşteri rapide ale preţurilor la case, la fel ca înainte de 2008, în perioada de boom imobiliar. 
Valentin Lazea, economist: „Pe acest trend de consum ce credeţi că vor face oamenii care au acum dobânzi de 2 la sută în bancă, de abia le acoperă inflaţia? Vom asista iarăşi la un bubble, la o goană înspre imobiliare”.
Studii recente au aratat ca se pot declansa bule imobiliare în Germania, Marea Britanie şi Norvegia. Deci, semnalele de alarma nu sunt doar nivel local ci la nivel european.

citeste stirea integral

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus