O NOUA ERA A TEHNOLOGIEI?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piesele de jucarie tip Lego, atat de prezente in viata copiilor, au inspirat o companie din Israel sa realizeze caramizi inteligente cu aceasta forma pentru noi constructii de case. Compania Kite Bricks, este cea care a dezvoltat acest tip de caramida ce poate fi montata cu usurinta si poate oferi o rezistenta sporita, noteaza presa de specialitate.
Caramizile sunt realizate dintr-un beton foarte rezistent, oferind spatii pentru izolatie, dar si posibilitatea de a instala cu usurinta circuitul electric sau alte cabluri pentru conexiuni ori tevi de canalizare. Deocamdata, acest proiect, desi pare un sistem inteligent si rapid de constuctie este prezent doar sub forma de prototip.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus