O NOUA STATISTICA RELEVA DRUMUL BUN URMAT DE PIATA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Numarul in crestere al locuintelor finalizate, este un semn pozitiv pentru piata imobiliara. Conform unui raport furnizat de Institutul National de Statistica (INS), stocul de unitati rezidentiale date in folosinta in primele trei trimestre ale anului a crescut. Cea mai mare crestere, cu aproape 65% fata de aceeasi perioada a anului trecut a inregistrat-o zona Bucuresti-Ilfov.
In Romania, in intervalul ianuarie-septembrie al acestui an, s-a consemnat o crestere a locuintelor noi finalizate cu 7,4% fata de acelasi interval al lui 2013.
Un sfert dintre acestea se află în Bucureşti-Ilfov, zonă ce înregistrează o creştere spectaculoasă, de aproape 65%, faţă de anul trecut: aici au fost date în folosinţă 5.657 locuinţe, faţă de 3.453 unităţi finisate în primele nouă luni ale lui 2013. 
Potrivit datelor furnizate de INS, o crestere importanta, de 36% s-a inregistrat in zona de Nord-Vest a tarii, numarul de locuinţe finisate ajungand la 4.984 unitati.
Din pacate, doar in aceste doua regiuni ale tarii s-au consemnat cresteri, restul zonelor inregistrand  o scadere a unitatilor rezidentiale noi finisate.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus