O NOUA TRANZACTIE INCHEIATA DE GLOBALWORTH SI SKANSKA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cea de-a doua cladire de birouri dezvoltata de grupul suedez Skanska in complexul de birouri Green Court Bucharest, va intra in portofoliul Globalworth, companie imobiliara controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas. Tranzacţia va fi încheiată luna viitoare si se va ridica la valoarea de 47 milioane euro.
Prima clădire de birouri din Green Court Bucharest a fost cumpărată tot de Globalworth pentru 44 milioane de euro, in urma cu cateva luni. Prima caldire a costat mai putin cu toate ca are o suprafata inchiriabila mai mare cu 3% decat cea de-a doua cladire. Creşterea concurenţei între investitorii interesaţi de achiziţie, ar putea fi un argument pentru valoarea mai mare a tranzactiei celei de-a doua cladiri. Skanska a obţinut din vânzarea celor două clădiri 10 milioane euro în plus faţă de costul de dezvoltare al acestora.
Clădirea B a fost recepţionată în luna septembrie şi are o suprafaţă de 18.600 mp, închiriată în proporţie de 80% către Carrefour România, Sanofi România, Adecco România, Colgate Palmolive România şi RINF Outsourcing Solutions.
Dimitris Raptis, Deputy Chief Executive Officer şi Chief Investment Officer al Globalworth, a spus ca: "Suntem încântaţi că ne putem continua parteneriatul cu Skanska în România cu achiziţia clădirii B din proiectul Green Court Bucharest. Acestă tranzacţie reprezintă un pas important pentru Globalworth, care de acum deţine două din cele trei clădiri ale celui mai nou proiect de birouri clasa A din Bucureşti şi îşi consolidează astfel poziţia în noul district de business din capitală”.
In urma acestei tranzacţii, Globalworth are in portofoliu jumătate din clădirile de birouri din aşa-numitul „City românesc“ definit de intersecţia dintre Bulevardul Barbu Văcărescu şi Şoseaua Pipera.
Intentia anuntata de Ioannis Papalekas este de a achizitiona si cea de-a treia cladire din Green Court Bucharest, practic a intregului parc de birouri. In numai doi ani, Papalekas a devenit lider al proprietarilor de clădiri de birouri din ţară.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus