O TRANZACTIE RECORD IN PIATA IMOBILIARA DIN 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Hercesa a încheiat astăzi tranzacţia de vânzare a unui teren de 12.700 metri pătraţi către un vechicul cumpărător deţinut de compania de dezvoltare imobiliară Primavera Development şi Forte Partners. Preţul rămâne deocamdată confidenţial, însă potrivit consultantului imobiliari Crosspoint Investment Banking & Real Estate, negocierile pentru vânzarea acestui teren au început încă din luna noiembrie 2013.

„Aceste unul dintre deal-urile care transmit semnale de încurajare în piaţă – este una dintre cele mai mari achiziţii de terenuri încheiate în ultimii doi ani în Bucureşti. Anul acesta am observat un interes crescut din partea mai multor investitori în a achiziţiona terenuri”,declară Codrin Matei, managing partner Crosspoint Investment Banking & Real Estate, companie ce a oferit servicii de consultanţă imobiliară şi consiliere privind structurarea financiară a tranzacţiei.

Reprezentanţii companiei de dezvoltare imobiliară Primavera Development consideră că zona din apropierea Campusului Regie din Capitală are un potenţial ridicat şi declară că intenţionează să construiască pe terenul proaspăt achiziţionat un proiect mixt, în care se vor regăsi atât spaţii comerciale, cât şi spaţii de birouri.

„Am plasat această investiţie într-un moment în care piaţa imobiliară dă semne de redresare, iar zona are un mare potenţial, încă insuficient exploatat – este o zonă în care nu s-a investit încă major şi privin ca o mare oportunitate dezvoltarea de proiecte în această zonă”, specifică Daniel Tănăsoiu, proprietar Primavera Development.

Această tranzacţie transmite un semnal de încurajare în piaţă, după o perioadă în care segmentul terenurilor din Capitală a înregistrat o activitate scăzută. Potrivit specialiştilor, anul 2014 a fost un an bun pentru investitorii care şi-au pregătit infrastructura pentru următoarele dezvoltări.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus