O ZONA DIN TRANSILVANIA A FOST REIMPADURITA CU SUCCES DE CATRE VOLUNTARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Romania, in fiecare zi au loc defrisari masive, un lucru nefiresc cu efecte care de cele mai multe ori se dovedesc a fi devastatoare. 
Numeroase localităţi sunt afectate de inundaţii şi alunecări de teren, nenumărate case sunt anual distruse, la fel ca şi vieţile proprietarilor lor. In multe cazuri, oamenii aşteaptă ajutor de la autorităţi. Fie să le ofere sprijin să îşi refacă gospodăria, fie să oprească despăduririle în aşa fel încât localităţile să fie din nou în siguranţă. Mai rar însă, oamenii îşi iau soarta în mâini şi se ocupă singuri de ceea ce ar fi trebuit să facă autorităţile, iar în acest sens, localitatea Tritenii de Jos din judeţul Cluj a setat un exemplu: peste o mie de voluntari au plantat 3500 de puieţi, ca să refacă 10 hectare de pădure. 
Statisticile sună înfiorător: în România, în fiecare oră dispar trei hectare de pădure. Autorităţile însă neagă acest lucru, ba chiar susţin că de fapt se fac împăduriri serioase coordonate de către sat. Oamenii care locuiesc lângă păduri nu văd însă acest lucru, iar unii dintre ei – care ar trebui să servească drept exemplu pentru întreaga ţară, au decis să schimbe cu mâna lor realitatea în care trăim, fără să mai aştepte de la conducătorii ţării să îşi facă treaba. Astfel, în comuna Tritenii de Jos, din judeţul Cluj, peste o mie de voluntari s-au adunat să reîmpădurească zona.
Suprafaţa aleasă pentru împădurire a fost atent aleasă. Este o zonă care se prăbuşeşte la fiecare ploaie puternică sau în perioadele cu mai mult ploi mici. Alunecările de teren au devenit o problemă pentru lcaolnici, care nu au mai reuşit să planteze zona. Cu toate acestea, împădurirea a fost declarată un succes. 

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus