OFERTA IMOBILIARA DEOSEBITA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un adevarat complex rezidential de cinci stele s-a dezvoltat in locul unui buncar construit in vremea Razboiului Rece. Este vorba de un fost buncăr realiat de sovietici în fosta Republică Democrată Germană folosit iniţial ca depozit de armament, relatează revista 'Forbes'.
In acest complex, milionarii planetei nu numai că vor putea supravieţui unui cataclism de genul exploziilor nucleare sau cutremurelor devastatoare, ci o vor face fără a renunţa la opulenţa devenită a doua lor natură, scrie luni ziarul spaniol 'ABC', precizând că preţurile unor apartamente în acest complex sunt la fel de fantastice ca şi condiţiile pe care le oferă. Aici se gasesc apartamente de lux, şcoli, teatre, brutării, baruri şi restaurante, piscine, săli de sport şi fitness, precum şi lăcaşuri de rugăciune. 
Complexul are 21.108 de metri pătraţi de zone securizate subterane şi încă 4.079 de metri pătraţi de birouri şi depozite la suprafaţa pământului. Totodată, include peste cinci kilometri de tuneluri subterane de mari dimensiuni, către care există doar trei puncte de acces, închise ermetic prin porţi speciale. Este rezistent la agenţi chimici şi biologici sau la un tsunami.
Robert Vicino, directorul general al firmei 'Vivos', care a achiziţionat şi remodelat buncarul spune ca pune la dispoziţia clienţilor săi tramvaie, vehicule blindate şi elicoptere cu care să se poată deplasa atât în interiorul, cât şi în afara acestuia. Costul estimativ al acestui buncar devenit oras de cinci stele este de un miliard de euro.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus