OFERTE IMOBILIARE LA UN PRET CARE CORESPUNDE REALITATII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Preţul de vânzare a unei locuinţe poate deopotrivă să atragă sau să alunge potenţialii cumpărători. Stabilirea unui preţ corect face ca o ofertă imobiliară să stea cât mai puţin pe piaţă, în timp ce poziţionarea greşită a unei proprietăţi îndepărtează chiar şi clienţii cu adevărat interesaţi. Din păcate, spun specialiştii, cei mai mulţi vânzători tind să îşi supraevalueze proprietatea, încărcaţi de subiectivism. Pozitionarea gresita a valorii proprietatii este cea mai intalnita greseala pe care o fac vanzatorii. De asemenea, prezentarea neprofesionista a proprietatii scoase la vanzare poate alunga o parte din potentialii cumparatori. Din aceasta cauza se recomanda ca proprietarul sa apeleze la un agent imobiliar profesionist care va sti sa-l indrume in pregatirea imobilului(curăţenie, ordine, imaginea spaţiului, calitatea aerului,etc) pentru a fi vandut cat mai repede si la un pret corespunzator. 
Preţul corect al unei locuinţe trebuie stabilit in functie de locaţia, vechimea, infrastructura, utilităţile şi facilităţile de care dispune aceasta. 
Foarte des intalnita este situatia in care proprietarul contacteaza mai multe agentii imobiliare, situatie in care nu fac altceva decat sa debusoleze clientii interesati de aceste oferte.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus