OPERATORUL TELEKOM ROMANIA SCOATE LA VANZARE CLADIREA TANDEM

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Operatorul Telekom Romania Mobile Communications, a organizat vineri o întâlnire cu peste 30 investori de pe piaţa imobiliară, pentru a le prezenta oferta de vânzare a clădirii Tandem, de lângă Palatul Telefoanelor.  Preţul de pornire al imobilului este estimat la 8 milioane euro.
Imobilulul situat ultracentral, in  apropierea Palatului Telefoanelor, este compus din teren intravilan, are o suprafaţă de 4.740 mp şi construcţii cu o suprafaţă construită la sol de 2.030 mp, care include o clădire de birouri cu un regim de înălţime de două subsoluri, parter, şapte etaje şi anexe. Suprafaţă utilă totală a proprietăţii este de 13.250 mp.
Anul acesta Telekom Romania Communications a vândut 23 proprietăţi, a căror valoare toală este de peste 10 milioane euro. 
Variantele pe care operatorul Telekom le are in vedere pentru aceasta tranzactie sunt vanzarea si inchirierea ulterioara de catre companie a unui spatiu din cladirea care va fi construita de catre cumparatorul imobilului in locul cladirii existente sau vanzarea simpla a imobilului (teren si constructie existenta).
Valoarea de piata a acestui imobil a fost stabilita de evaluatori internationali independenti, iar castigatorul licitatiei va fi entitatea cu cea mai avantajoasa oferta, atat in ceea ce priveste pretul, cat si celelalte conditii relevante.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus